Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelenstamppot recept
Wortelenstamppot recept

Wortelenstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, was ze en doe ze onderin een grote pan. Voeg water toe zodat de aardappelen net onder water staan en voeg bouillonblokje toe. Voeg de voorgesneden wortelen en ui toe bovenop de aardappelen. Kook 15 minuten (tot de aardappelen gaar zijn) en giet af. Stamp met de stamper alles grof voor. Pureer met staafmixer (niet te fijn anders ontstaat er een soort lijm). Voeg een ei toe en roer deze er direct doorheen. Voeg 3 eetlepels suiker en nootmuskaat toe en roer deze erdoor. Op smaak brengen met peper en zout.

Serveersuggesties

Heerlijk met verse worst of gehaktballen in biersaus, voor het lekkere "Kuiltje"

Allergenen Informatie

Voor dit wortelenstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven