Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerstampot recept
Zomerstampot recept

Zomerstampot


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui snipperen en fruiten in de olijfolie. De aardappelen schoonmaken, in grote blokken snijden en in een ruime pan ca. 18 minuten gaar koken. Ondertussen de salami in kleine blokjes snijden en de andijvie in lucifersdunne reepjes snijden. De aardappelen afgieten, stampen en er met de warme melk, boter, ei, paprikapoeder, witte bonen, de gefruite ui en de salami een stevige puree van maken. De massa nog even op laag vuur al roerend verwarmen en de andijvie erdoor scheppen. Direct serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit zomerstampot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven