Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerstampotje met shoarmavlees en ijsbergsla recept
Zomerstampotje met shoarmavlees en ijsbergsla recept

Zomerstampotje met shoarmavlees en ijsbergsla


Ingrediënten


152

Bereidingswijze


Kook de aardappelen met weinig water en zout in 20 minuten op gematigd vuur gaar. Verhit bertoli in een koekenpan, fruit hierin de ui en voeg het shoarmavlees in gedeelten toe, bak het rondom gaar en bruin (ca 10 minuten). Verwarm de mais ondertussen in een andere pan. Giet de aardappelen af en laat uitdampen. Verwarm in de magnetron de melk. Voeg de aardappelen toe en stamp hier een stevige puree van, breng op smaak met peper en zout. Giet de mais af en schep deze samen met de ijsbergsla door de puree, garneer met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerstampotje met shoarmavlees en ijsbergsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zomerstampotje met shoarmavlees en ijsbergsla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ziet er echt heerlijk uit, snel klaar voor de zomer.
    Amanda gaf dit recept op 9 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven