Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolstampot met appel en mon chou recept
Zuurkoolstampot met appel en mon chou recept

Zuurkoolstampot met appel en mon chou


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze gaar met koud water en zout in ca. 20 minuten. Giet ze af. Breng ondertussen de zuurkool in een laagje koud water aan de kook. Laat de zuurkool 20 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan, giet de zuurkool af. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in kleine stukjes. Bak de spekjes in een droge koekenpan op een laag vuur zachtjes uit (ca. 10 minuten). Bak de laatste 3 minuten de appel mee. Stamp de aardappels met een pureestamper grof. Schep de zuurkool, de appel-spekblokjes en de mon chou erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolstampot met appel en mon chou recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven