Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolstamppot met runderreepjes en ananas recept
Zuurkoolstamppot met runderreepjes en ananas recept

Zuurkoolstamppot met runderreepjes en ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de aardappels en een laagje water met zout in een ruime pan. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar en giet ze af. Kook de zuurkool in ca. 15 minuten gaar en vang het vocht op. Stamp de aardappels en de zuurkool door elkaar en voeg zoveel kookvocht van de zuurkool toe tot er smeu´ge stamppot ontstaat. Schep de ananas erdoor. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur bruin. Voeg de sojasaus, de bosui en peper naar smaak toe en serveer de zuurkoolstamppot.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolstamppot met runderreepjes en ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven