Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool-broccoli stoofpannetje recept
Bloemkool-broccoli stoofpannetje recept

Bloemkool-broccoli stoofpannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar. Snijd ondertussen de hamlappen in stukjes. Braad de hamlappen aan in een wok of hapjespan. Voeg een deel van de kruidenmix toe aan de hamlappen. Doe daarna de broccoli, bloemkool en aardappelen erbij. Voeg het laatste deel van de kruidenmix toe en laat dit even op laag vuur pruttelen. Daarna kan dit op tafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool-broccoli stoofpannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven