Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf Bourgignon recept
Boeuf Bourgignon recept

Boeuf Bourgignon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekblokjes uit en houdt ze apart.
Snij het rundvlees in blokjes en sauteer deze in het spekvet en houdt ze apart.
Fruit de gesnipperde uien en de fijngesneden paprika met 1 theelepel kummel. Voeg de champignons toe. Even mee laten bakken. Voeg de spekblokjes en het rundvlees er weer bij en blus af met de bouillon en voeg de wijn toe.
1 uur zacht laten sudderen.
Voeg de bloemkool, de wortel en de doperwten toe en laat nog 1/2 uur door sudderen.
peper en zout naar smaak toevoegen.

De puree:
Kook de aardappelen goed gaar en stamp ze fijn met de warme melk en 1 theelepel kummel.

Serveersuggesties

Maak een bedje van de aardappelpuree en serveer de Boeuf Bourgignon er op. Strooi eventueel nog wat gehakte peterselie voor de garnering.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boeuf bourgignon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven