Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf stroganoff recept
Boeuf stroganoff recept

Boeuf stroganoff


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter in de pan en de uitjes glazig fruiten. Dan de champignons en de paprika meebakken tot het geheel redelijk gaar is. Vuur laag zetten en dan de knoflook erbij (mag niet verbranden). Alles regelmatig roeren.

Flamberen:
De pan van het vuur nemen, de wodka erbij doen en er een vuurtje bijhouden. Pan weer op het vuur en van buiten naar binnen roeren zodat de vlammen doven.
Zodra de vlammen weg zijn de maideira erbij doen. Vervolgens de ketchup, de paprikapoeder en zout en peper erbij doen en doorroeren.
De tabasco en de slagroom erbij doen en nog 15 minuten heel zachtjes laten inkoken (regelmatig roeren).

Ondertussen de tournedos bakken of grillen.
Het vlees serveren met een royale lepel saus en klassiek serveren met rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit boeuf stroganoff recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven