Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenschotel recept
Bonenschotel recept

Bonenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ruim kokend water. Bonen toevoegen. De tomaat met schil en de hele bol knoflook toevoegen. De laurierblaadjes erbij. De takjes kruiden samenbinden en zo in de pan erbij. De aardappel schoon geschubt in 2-en in de pan erbij. 40 minuten zacht laten koken. Dan 3/4 van het water weggooien. De takjes eruit halen en weggooien. De tomaat pellen, de gestoomde/ gekookte knoflook uitpersen en samen met de aardappel prakken tot moes. Dan wat olijfolie en wat azijn en peper en zout aan de bonen toevoegen en de moes aan de bonen toevoegen. Nog even goed doorroeren. St. Jacobschelpen omwinden met spek en in de grill pan om en om goudbruin bakken met klein beetje olijfolie en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven