Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Braziliaaanse visstoofschotel recept
Braziliaaanse visstoofschotel recept

Braziliaaanse visstoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de knoflook en de uien in de olie en voeg dan de vis toe. Deksel op de pan en laat even smoren terwijl u de sausjes verhit zoals op de verpakking staat (Ze zelf maken is nog lekkerder). Snijd de wortel en plakjes en voeg toe aan de vis. Nu ook de 2 sausjes en de kerriepoeder. Na 10 minuten het halve potje visfond (visbouillon) en kijken of de vissaus lekker dun is en anders lekker naar eigen inzicht het visfond beetje bij beetje toevoegen. Doe de courgette erbij en laat even 5 minuten doorkoken. Serveer in een (groot) diep bord met een beetje sambal.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood varieer eens met de groenten bijvoorbeeld broccoli. Mijn eigen variatie is: maken in de Romertopf speciaal voor vis in de oven. (zie foto) Anders kan een andere soort ovenschaal met deksel ook. Doe meteen alle ingredienten erin en verwarm de oven voor op 160 graden C. Laat het er 1 uurtje in staan en de smaken zijn perfect in de vis gedrongen.

Allergenen Informatie

Voor dit braziliaaanse visstoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven