Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bulgaarse rundvleesstoofpot recept
Bulgaarse rundvleesstoofpot recept

Bulgaarse rundvleesstoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een braadpan en fruit daarin de uien tot ze wat bruin beginnen te zien.
Voeg de knoflook toe en fruit even mee.
Doe dan het vlees erbij, bestrooi het met zout en peper en bak het aan alle kanten bruin.
Voeg de kruiden, citroenschil, bouillon en wijn toe en laat het geheel afgedekt anderhalf uur stoven.
Haal het vlees met een schuimspaan uit de pan en zet weg.
Meng de bloem goed door de boter en roer dit door het stoofvocht.
Voeg, als er te weinig vocht over is, wat water toe.
Laat 3.5 minuten inkoken en doe het vlees terug in de pan.
Roer het citroensap erdoor en serveer met rijst, aardappelpuree of noedels en garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bulgaarse rundvleesstoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven