Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cassoulet a la mama recept
Cassoulet a la mama recept

Cassoulet a la mama


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bonen in een pan doen. Uien klein snijden en fruiten tot ze iets bruin zien. Cervelaatworst en spek klein snijden en even opbakken. Worstjes in kleine stukjes snijden. Alles bij elkaar doen en zachjes heet laten worden. Even laten koken. Blijven roeren om aanbranden te voorkomen. Het lekkerste is dan de pan 1 dag te laten staan en met vers stokbrood te eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cassoulet a la mama recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven