Allergie informatie: Chili con Carne
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eetlepels olie
- 1200 gram half om half gehakt
- 0,5 liter runderbouillon
- 300 gram uien, in blokjes gesneden
- 1 groot blik tomatenpuree (155 gram)
- 6 grote tenen knoflook, geperst
- 3 tot 6 gedroogde Spaanse pepers, fijn gesneden
- 500 gram tomaten (uit blik)
- 1 kilo rode bonen
- zout
- peper
- chilipoeder
Meer Recepten
- Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Tex-mex chili met hamlappen
Met hamlappen, tex-mexkruiden en kidneybonen uit Mexico
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - dvi - Sechuan Chili-olie
Met sechuanpeper, chili flakes en plantaardige olie uit China
10 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Patrick's pittige prei-wortelsoep
Met wortel, prei en paprika uit Nederland
8 porties - 30 minuten
Soepen - AmsterdamBoomer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Chili con carne
- Allergieen informatie