Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili Con Carne Special recept
Chili Con Carne Special recept

Chili Con Carne Special


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle ingredienten fijnhakken of snijden. Het gehakt rul bakken en kruiden met de chilipoeder (naar wens). Tomatenpuree er onder roeren en nog even door laten pruttelen. Prei er onder roeren en even meebakken. De paprika er doorheen roeren en even laten bakken. Ananas er onder scheppen met het ananassap erbij, zo krijg je een lekkere saus. Als laatste de bruine bonen erbij doen en nog even proeven of er voldoende chilipoeder onder zit. Serveren met witte rijst en een frisse salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chili con carne special recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven