Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Couscous a la Sabine recept
Couscous a la Sabine recept

Couscous a la Sabine


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rozijnen laten wellen in heet water terwijl je de groenten snijdt. Olie in de pan, gesneden ui en knoflook zachtjes fruiten, paprika erbij en laten fruiten, dan gehakt erbij. Roerbakken tot gehakt bruin is. Zout erbij.
Courgettes meebakken. Dan pas tomaten erbij, tomatenpuree erbij en tomatenblokjes, bouillonblokje, kaneel, peper en zout, laurierblaadjes en alles ongeveer 30 minuten laten stoven tot groenten gaar zijn.
Intussen water koken en couscous mengen met de uitgelekte rozijnen en couscous wellen in kokend water volgens voorschrift (ongeveer 250 g water op 250 g couscous).
Vlak voor serveren yoghurt erdoorheen roeren.
Leg op een bord (desgewenst) rucola, 4 eetlepels couscous en 4 grote eetlepels groente met saus erover. Dan op ieder bord een plakje geitenkaas erop en afmaken met geroosterde pijnboompitten en gesnipperde muntblaadjes.

Serveersuggesties

Rucola hoeft niet per se, kinderen vinden dat niet zo lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit couscous a la sabine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven