Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Draadjesvlees met cranberrycompote recept
Draadjesvlees met cranberrycompote recept

Draadjesvlees met cranberrycompote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de runderlappen droog. Pel 1 ui en snipper hem.
Verhit de helft van de boter in een braadpan en bak het vlees aan beide zijden bruin. Bestrooi met zout en peper en voeg de gesnipperde ui toe, bak deze 2 minuten mee.
Verwarm de bouillon en voeg deze toe aan het vlees, voeg de kruiden en de azijn toe en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees op laag vuur afgedekt in 2 1/2 uur gaar stoven.
Breng de cranberry's met het sinaasappelsap en de suiker aan de kook.
Blijf roeren tot de bessen openknappen en laat de compote goed afkoelen.
pel de ui en snijd hem in ringen. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de uiringen glazig. Verwijder het laurierblaadje en de kruidnagels uit het vlees.
Serveer het vlees met de uiringen en de compote.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit draadjesvlees met cranberrycompote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven