Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Draadjesvlees van ribstuk recept
Draadjesvlees van ribstuk recept

Draadjesvlees van ribstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad het vlees aan twee kanten mooi bruin in wat boter. Dan komt de truc: Je blust het vlees met wat water af en zorgt ervoor dat het net onder water komt te staan. Dit is heel belangrijk! Als je dit niet doet, wordt het vlees te droog. Aan deze jus kun je allerlei lekkere dingen toevoegen zoals knoflook, peper, zout, thijm, azijn, citroensap, een scheutje wijn, laurierblad en jeneverbessen. Net waar je zelf zin in hebt. Gebruik een niet te grote pan anders moet je te veel water gebruiken. Deze pan op klein vuur 2 uur laten pruttelen. Kijk regelmatig of het vlees nog onder water staat. Binden met maizena.

Serveersuggesties

Lekker bij aardappelpuree en rode kool.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit draadjesvlees van ribstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven