Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruide rundvleesschotel recept
Gekruide rundvleesschotel recept

Gekruide rundvleesschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten, vleesreepjes toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 250 milliliter water en boemboe toevoegen en geheel ca. 10 minuten onafgedekt laten sudderen. Intussen sperziebonen in ca. 5 minuten beetgaar koken. Rijst serveren met vleesgerecht, sperziebonen en seroendeng. Lekker met atjar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gekruide rundvleesschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven