Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gestoofde asperges met witte wijn en tuinkers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd het houtachtige uiteinde van de asperges. Verhit in een braadpan de roomboter. Bak de asperges 1 minuut zonder te kleuren. Schenk de wijn langs de rand in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de asperges met de deksel op de pan in 15 minuten beetgaar. Leg de asperges op een schaal. Schep er het stoomvocht over en bestrooi het met tuinkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde asperges met witte wijn en tuinkers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven