Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde schnitzels met gember recept
Gestoofde schnitzels met gember recept

Gestoofde schnitzels met gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle kruiden met een snuf zout. Dep schnitzels droog en wrijf ze in met het kruidenmengsel. Smelt boter in braadpan, bak vlees rondom bruin en haal uit de pan. Bak de ui en champignons in het braadvet van het vlees, in ca 2-3 Minuten. Doe het vlees er bij terug in de pan. Voeg de koek, gember en siroop en 250 ml water toe. Stoof de schnitzels in ca 15 min gaar op laag vuur. Haal de schnitzels uit de pan en kook de jus 3 min in.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en sperzieboontjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde schnitzels met gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven