Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gormeh-Saabzi recept
Gormeh-Saabzi recept

Gormeh-Saabzi


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Fruit de uien in boter en olijfolie. Snijd het vlees in blokjes en kruiden naar smaak. Voeg het vlees en de mosterd toe aan de uien en rondom bruin bakken. Voeg de laurier, kruidnagel, peper en limoen toe en even doorbakken. Voeg het bouillonblokje en 500 milliliter water toe. Twee uurtjes laten stoven op een laag vuur. Saabzi kruiden afgieten en in de koekenpan bakken in olijfolie. Saabzi-kruiden toevoegen aan het vlees en 2 uurtjes laten stoven. Kidney bonen toevoegen en verwarmen. Klaar.

Serveersuggesties

Eventueel selderij en verse spinazie toevoegen.

Allergenen Informatie

Voor dit gormeh-saabzi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gormeh-Saabzi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Saabzi kruiden kun je bij de Iraanse winkel kopen.
    Marleen van der Marel gaf dit recept op 1 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Het is erg lekker maar het duurt best lang tot dat het klaar is.
    Marjam gaf dit recept op 23 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Saabzi kruiden ,waar kan ik die kopen ? Is er een alternatief ?
    Chasseur gaf dit recept op 18 september 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven