Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rundvlees in brokken snijden en kruiden (vleeskruiden, Provencaalse kruiden). 2 uien in ringen snijden. Vlees bakken, uien erbij en meebakken. 1/2 kopje bloem erover strooien, even laten meebakken. Plons water erbij zoveel als je nodig hebt. 2 bouillonblokjes of 2 zakjes juspoeder en 2 blikjes tomatenpuree erbij doen. 1 uur laten smurrelen (evt met 3 laurierblaadjes) 1/2 paprika erbij. Verder 2 uur laten smurrelen op klein pitje en zo nu en dan omroeren. Serveren met rijst Extra: Zelfgemaakte appelmoes Doperwtjes Volgende dag: Vlees eventueel fijner snijden. 1/2 doos champignons erbij. 1 paprika erbij. Eventueel binden en misschien wat kruiden erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven