Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding Riblappen in stukken snijden en kruiden met peper en zout. Knoflook snipperen Champignons in schijfjes snijden. Paprika in stukjes snijden en ui snipperen. Bereidingswijze: Vlees aanbraden met knoflook, afblussen met water en lekker een goeie 3 - 4 uur laten sudderen. Dan champignons erbij en een kwartier later de paprika in stukjes en de gesnipperde ui erbij samen met de goulashmix. Dit alles dan nog een kwartier ongeveer laten sudderen.

Serveersuggesties

Serveertips: Gekookte aardappels, aardappelpuree of rijst Wat overblijft, kan in de vriezer. Voor gebruik laten ontdooien en verse paprika en ui erbij doen. Het smaakt net alsof het vers gemaakt is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven