Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de boter en voeg de uien de knoflook en het vlees toe. Bak dit alles totdat het vocht bijna verdampt is. Doe er dan de tomatenblokjes, de tomatenpuree en de kruiden (naar eigen smaak) bij en laat dit 10 min. pruttelen. Dan gaan er de spekjes bij,een scheut azijn / water en het laurier blad. Breng dit aan de kook en voeg er dan de bouillonblok bij. Temper de warmtebron en laat alles 2 uur sudderen. Kook ondertussen de sperziebonen gaar (niet te grote stukjes) en giet ze goed af. Roer het vlees regelmatig door. Voeg na 2 uur de sperziebonen en de champignons erbij en laat alles nog ongeveer 30 min. sudderen. Je kunt het een dag van te voren maken (is zelf nog lekkerder). De room er pas op het laatst bij doen en dan niet meer laten koken. (dus als je het de volgende dag eet ook dan pas de room erbij doen). TIP: lekker met rijst. .

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven