Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in blokjes snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook pellen. In braadpan boter smelten en vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Spekblokjes toevoegen en meebakken. Knoflook boven vlees uitpersen, ui en paprika erdoor scheppen en ca. 10 minuten meebakken. Bouillontabletten boven pan verkruimelen en met kruiden erdoor scheppen. Inhoud van blik tomatenblokjes en 2 deciliter rode wijn toevoegen.

Vuur laag draaien en goulash afgedekt 2.5 uur laten sudderen, tot het vlees gaar en zacht is. Gerecht af en toe omscheppen en indien nodig tussentijds scheut water toevoegen.

Goulash op smaak brengen met zout en peper. Bloem boven pan zeven. Goulash nog 10 minuten al roerend laten indikken. Serveren met witte rijst of grove aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Alles zit in de pan, dus ik weet nog niet of het smaakt. Recept heeft echter 2 foutjes: 1. Wijn staat niet in de ingredientenlijst. 2. Het is onduidelijk wat we met de spekjes moeten doen en wanneer d... Lees reactie
  Anne gaf dit recept op 16 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven