Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de uien en snijd ze in kleine stukjes. Bak deze in de olie goudbruin. Ondertussen snijd je het vlees in kleine stukjes en voeg je dit ook aan het uienmengsel toe. Roeren en dan nog even laten bakken. Voeg de kruiden toe en en ook het water tot alles bedekt is en er 1 cm water boven het mengsel is. Breng dit aan de kook en doe de deksel op de pan. Dit laten sudderen voor twee tot drie uur. Af en toe omroeren. Als het mengsel gaar is 2 eetlepels bloem met water vermengen tot een papje en toevoegen. Nog even garen en eventueel op smaak brengen.

Serveersuggesties

Lekker met rijst of pasta en groene salade. Ik heb dit recept van mijn schoonmoeder uit novi pazar (voormalig Joegoslavie).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven