Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groenteschotel met rundvlees recept
Groenteschotel met rundvlees recept

Groenteschotel met rundvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak eerst het vlees. Snijd dan de paprika in reepjes.
Daarna de wortelen grof snijden. Vervolgens de ajuin fijn snijden.
De komkommer in plakjes snijden. De groenten in een een pan doen en samen bakken tot het een beetje slapjes is. En nu op dresseren. Eerst het vlees aan de linkerkant leggen in een lijn.
Dan de rest van de groenten er langs leggen: de komkommer boven op de groenten en de saus onder het vlees ook in een lijn doen. De peterselieblaadjes er bovenop doen.
En klaar is het. Smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groenteschotel met rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven