Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien grof en doe deze samen met de 30 gram boter in de sudderpan op half-hoog vuur. Snijd de runderlappen in blokken en voeg deze toe zodra de uien wat glazig zien. Zodra het vlees aan de buitenkant bruin begint te zien, bier, laurierbladeren, kruidnagels en peper toevoegen. Goed doorroeren, op het laagst mogelijke voor zetten en gedurende 75 minuten laten sudderen. Af en toe omroeren. Na die 75 minuten vuur uitdraaien, laurierbladeren en kruidnagels eruit vissen en laten rusten. Verse sperziebonen beetgaar en de kruimige aardappels goed gaar koken. Dit in de sudderpan doe, goed omroeren en aardappels goed prakken, zodat deze veel van het suddervocht opzuigen en zoveel mogelijk smaak bewaard blijft.

Serveersuggesties

Extra groenten als winterpeen, bospeen, gebakken champignons, of dergelijke toevoegen. Lekker uitproberen!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven