Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee van de slager recept
Hachee van de slager recept

Hachee van de slager


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes en kruid het met zout en peper. Wentel de blokjes door de bloem.
Verhit in een braadpan de boter en bak het vlees rondom bruin. Voeg op het laatst de halve ui-ringen en laurierblaadjes toe en schenk het kriekbier erbij.
Laat het geheel op laag vuur ca. 1 1/2 uur stoven met het deksel op de pan.
Voeg het bouillonblokje, de rozijnen toe en laat het geheel nog 1 5 minuten stoven. verkruimel de ontbijtkoek, en voeg het de laatste 5 minuten aan de hachee toe.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee van de slager recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven