Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee van runder riblappen met kruidnagel recept
Hachee van runder riblappen met kruidnagel recept

Hachee van runder riblappen met kruidnagel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vlees in blokjes snijden en bestrooien met peper en zout. In braadpan de boter verhitten en het vlees in ca. 5 min. rondom bruibakken. Uien en suiker erdoor scheppen en de uien in ca. 10 min. zachtjes bruinbakken. Bloem erover strooien en al omscheppend lichtbruin laten kleuren. Warme bouillon en de azijn bij het vlees schenken. Kruidnagels in de laurierblaadjes steken en aan het vlees toevoegen. Vocht aan de kook brengen, deksel op de pan leggen en de hachee op een laag vuur (eventueel met een vlamverdeler) ca. 2 uur laten sudderen, tot het vlees gaar en boterzacht is. Laurier en kruidnagels uit de pan nemen. Hachee op smaak brengen met peper en zout. Erg lekker met aardappelpuree en rode kool!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee van runder riblappen met kruidnagel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven