Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hellevoetse Raasdonders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de kapucijners op een laag pitje. Voeg er de boemboe nasi goreng aan toe. Maakt van het gehakt kleine balletjes en bak die in de boter bruin. Roer de gehaktballetjes door de kapucijners. Doe op elk plakje ham een schepje piccalilly en rol de plakjes op. Voeg sambal, aroma of ketjap naar smaak toe bij de kapucijners en indien nodig nog wat peper en zout. Leg de hamrolletjes op de kapucijnerschotel en garneer deze met mayonaise.

Allergenen Informatie

Voor dit hellevoetse raasdonders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hellevoetse Raasdonders heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Best lekker, maar hoe die ui er in gebruikt moet worden? De hamrolletjes heb ik achterwege gelaten, dat vind ik er niet bij passen.
  Lenny van den Berg gaf dit recept op 3 juni 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven