Herfststoofpotje
- Herkomst Duitsland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Neelram69
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- en knoflookteentjes pellen.
- in halve ringen snijden, knoflook fijn hakken.
- Chorizoworst in dikke plakken snijden.
- schillen en in blokjes snijden.
- Wortels schillen en klein snijden.
in pan verwarmen. - rondom aanbraden.
- en knoflook toevoegen en glazig bakken.
- , wortels en toevoegen en even kort laten smoren.
- toevoegen, afblussen met .
toevoegen, en er bij doen. - Aan de kook brengen en afgedekt 30-35 minuten laten smoren.
af gieten, bij de stoofpot voegen en nog 5 minuten doorwarmen. - Met en op smaak brengen.
Crème fraîche apart er bij serveren.
Variaties op Herfststoofpotje
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Herfststoofpotje van truffelaardappeltjes | 1 | Aardappelgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chorizo en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 72 kcal | 3% | 432 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |