Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfststoofpotje recept
Herfststoofpotje recept

Herfststoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien en knoflookteentjes pellen. Uien in halve ringen snijden, knoflook fijn hakken. Chorizoworst in dikke plakken snijden. Aardappels schillen en in blokjes snijden. Wortels schillen en klein snijden.

Olijfolie in pan verwarmen. Chorizo rondom aanbraden. Uien en knoflook toevoegen en glazig bakken. Aardappels, wortels en soepgroente toevoegen en even kort laten smoren. Tomatenpuree toevoegen, afblussen met bouillon.

Tomatenstukjes toevoegen, laurierblaadje en oregano er bij doen. Aan de kook brengen en afgedekt 30-3 5 minuten laten smoren.

Kikkererwten af gieten, bij de stoofpot voegen en nog 5 minuten doorwarmen. Met zout en peper op smaak brengen.

Crème fraîche apart er bij serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit herfststoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven