Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete kip (stofoe foeroe) recept
Hete kip (stofoe foeroe) recept

Hete kip (stofoe foeroe)


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Snij de kipfilet in blokjes of plakjes en met zout en peper inwrijven.
Snij de ui en pers de knoflook over de ui.
1/4 pakje boter in een grote pan met een dikke bodem verwarmen.
Braad de kip bruin, voeg daarna de massala en djinten toe tot het geel is, vervolgens doe je de ui erbij samen met de knoflook.
Voeg er een kwart flesje ketjap manis bij met 2 tot 3 eetlepels madame Jeanette peppersaus erbij.
En als laatst de kippenbouillon met blikje tomatenpuree met de gesneden tomaten toevoegen.
Laat het zo'n 20 min opstaan tot het lekker dik is.

Eet smakelik

Serveersuggesties

Met rijst en sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hete kip (stofoe foeroe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven