Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse hachee recept
Hollandse hachee recept

Hollandse hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in reepjes. Snijd het vlees in blokjes en voeg wat zout en peper toe. Doe boter in de pan en bak het vlees aan tot het bruin kijkt (geen rood). Voeg de uien toe en bak deze goudbruin. Voeg daarna water toe zodat alles net onder water staat. Voeg dan de 4 á 5 laurierblaadjes toe. Doe de deksel op de pan en laat 1,5 á 2 uur sudderen. Roer tussentijds door en indien nodig nog wat water toevoegen. Naar het sudderen voegt u het zakje maggi mix voor hachee toe. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Hollandse hachee is lekker met gekookt aardappelen met rode kool en met frietjes en frietsaus.

Allergenen Informatie

Voor dit hollandse hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hollandse hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Tip: Vervang maggi mix met 250ml rode wijn en een blokje runder bouillon.
    Bezoeker gaf dit recept op 27 september 2011 5 uit 5 sterren
  • Zakje Maggi-mix? Lekker culinair...
    Sortof gaf dit recept op 18 april 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven