Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika recept
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika recept

Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie en de boter in een braadpan en bak de helft van het vlees rondom bruin. Voeg zout en peper toe tijdens het bakken.
Schep het vlees uit de pan op een bord, dek het af met aluminiumfolie en bak de rest van het vlees. Schep dit gedeelte ook op het bord en dek het af.
Bak de ui, knoflook en karwijzaad in 2 minuten in het overgebleven vet. Roer de bloem erdoor en voeg de hete runderbouillon al roerend toe.
Doe het vlees (en de vleessappen) terug in de pan en roer de tomatenpuree erdoor.
Leg het deksel op de pan, verlaag het vuur en laat 1 1/2 uur sudderen.
Voeg de rode paprika en de kidneybonen toe, verhoog het vuur en laat nog 10 minuten koken. Serveer de goulash met een schepje zure room.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Letterlijk overgenomen van http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=593550
    Jaccor gaf dit recept op 14 januari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven