Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse zuurkool recept
Hongaarse zuurkool recept

Hongaarse zuurkool


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


laat de zuurkool in een vergiet uitlekken. Bestrooi de blokjes hamlappen met wat zout en peper en bak ze in een beetje boter rondom bruin. Fruit de knoflook en ui even mee tot ze glazig ziet. Voeg paprika toe en bak even mee. Bestrooi met goulashkruiden, karwijzaad en voeg tomatenpuree toe. Roer goed door, doe er 2 deciliter water bij en laat het 20 minuten stoven. Dan doe je de zuurkool erbij en laat die nog even 10 minuten meestoven. Ik maak er altijd zelfgemaakte aardappelpuree bij die ik fijnstamp met een beetje vers gemalen peper en een bekertje zure room.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven