Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen-paddenstoelenstoof met jagersaus recept
Kalkoen-paddenstoelenstoof met jagersaus recept

Kalkoen-paddenstoelenstoof met jagersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paddenstoelen schoon en halveer de grotere exemplaren.
Dep de kalkoen droog en snijd hem in reepjes.
Pel en snipper de ui.
Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan. Bak er het vlees ca. 5 minuten rondom in. Breng op smaak met zout en peper. Neem het vlees uit de pan.
Verhit 3 eetlepels olie in het bakvet. Bak er de paddenstoelen per portie al roerend circa 5 minuten in. Breng op smaak met zout en peper. Neem de paddenstoelen uit de pan.
Verhit de boter in het bakvet. Fruit er de ui glazig in. Bestrooi met de bloem en bak kort mee. Blus af met 375 ml water en de slagroom.
Breng hem aan de kook. Roer het bouillonblokje erdoorheen. Voeg de groene peperkorrels toe en kook ca. 5 minuten op laag vuur.
Was de bieslook en hak hem fijn. Verhit de paddenstoelen het vlees en de bieslook in de saus. Breng op smaak met zout en de sherry.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoen-paddenstoelenstoof met jagersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven