Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonaden recept
Karbonaden recept

Karbonaden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de karbonaden in een kom en giet het tafelbier erover. Laat een nachtje intrekken. Snijd de paprika's en wortelen in fijne stukjes en stoof die in boter. Giet nu de karbonaden in een vergiet en bewaar het bier in een kommetje. Kruid de karbonaden met de vleeskruiden en voeg die toe bij de groentjes. Laat het vlees lichtjes bruin bakken. Voeg nu het bier er aan toe en breng op smaak met de rest van de kruiden. Smeer het brood goed in met de mosterd en voeg die bij het stoofpotje. Laat alles nu ongeveer 1,5 uur zachtjes sudderen op een vuurtje. Maak nu je pakje saus klaar zoals aangegeven op het pakje en voeg dit samen een 30-tal minuten voor het einde aan je stoofpotje toe.

Serveersuggesties

Heerlijk voor de kinderen met frietjes. In de plaats van tafelbier kun je ook een ander donker bier gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit karbonaden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven