Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip stoofpot recept
Kip stoofpot recept

Kip stoofpot


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Smeer de kipfilet in met de knoflook, dan zouten en peperen en in blokjes snijden. Prei in dunne reepjes snijden en wassen. Doperwtjes afgieten. Paprika in kleine blokjes snijden. Champignons schoon borstelen en in plakjes snijden. Bak de kipfilet bruin in boter. Voeg paprika, prei, champignons en de doperwtjes toe. Op smaak maken met de tijm en eventueel nog wat zout en/of peper. Laat ongeveer een half uurtje door sudderen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven