Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lekkere goulash recept
Lekkere goulash recept

Lekkere goulash


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Uien en paprika klein snijden. Spekjes langzaam uitbakken en uit de pan halen. Vlees bruin bakken. Dan de uien en de geperste knoflooktenen erbij en even meebakken, dan de paprika. Zout, peper en paprikapoeder en paprikapuree en sambal oelek erbij. Bloem er over en even gaar laten worden. Aardappelblokjes erbij en karwijzaadjes. Bouillonblokje erboven verkruimelen, gezeefde tomaten erbij en een glas water en aan de kook brengen (als het te dik is nog wat water toevoegen). Spekjes weer toevoegen. Op een zacht pitje 3 uur laten sudderen en af en toe doorroeren. Niet noodzakelijk maar naar smaak aan tafel wat creme frache toevoegen. Als de Hongaarse paprikapoeder en Hongaarse paprikapuree niet te krijgen is kan gewone paprikapoeder worden gebruikt en de paprikapoeder weggelaten worden. Lekker met stokbrood!

Allergenen Informatie

Voor dit lekkere goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven