Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Magere Goulash recept
Magere Goulash recept

Magere Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep het vlees droog met keukenpapier en snijd het in dobbelstenen. Pel en snipper de ui. Maak de parika's schoon en snijd deze in even grote stukken als het vlees. Verhit de margarine in een braadpan en wacht tot een groot deel van het schuim is weggetrokken. Laat de vleesblokjes op een hoog vuur, onder regelmatig omscheppen, rondom dichtschroeien. Draai het vuur laag, voeg de ui, de paprika en het paprikapoeder toe en bak dit al roerende met het vlees zachtjes ca. 2 minuten mee. Roer de bloem, de tomatenpuree en wat zout en peper door het vlees en meng alles goed. Giet er al roerende zoveel heet water bij dat het vlees net onderstaat en breng het vocht aan de kook. Laat het vlees op een heel laag vuur met het deksel op de pan gaar stoven in ca. 2.5 uur. Breng het stoofvocht op smaak met zout, peper en/of paprikapoeder. Bind het stoofvocht eventueel met 'allesbinder' of met 1 eetlepel ma´zena opgelost in een scheutje water. Serveer de goulash met gekookte aardappelen of rijst en komkommersalade.

Allergenen Informatie

Voor dit magere goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven