Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse stoofschotel recept
Mexicaanse stoofschotel recept

Mexicaanse stoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de wortelen in schijfjes.
Snipper de uien fijn.
Verhit de olijfolie in een grote kookpan en bak het varkensstoofvlees goudbruin.

Voeg de spekreepjes en de fijngesnipperde uien toe en laat nog even verder bakken. Kruid met de tijm en het blaadje laurier.
Giet de rode wijn zachtjes bij het vlees, dek af en laat 40 minuten sudderen.

Voeg de wortelschijfjes, de tomatenpuree en de witte bonen toe. Kruid met peper, zout, cayennepeper en paprikapoeder. Laat nog 20 minuten sudderen.

Serveersuggesties

Stoofschotels verbeteren van smaak als je ze een dag op voorhand klaarmaakt. dien op met rijst of aardappelpuree

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse stoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven