Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosters stoofvlees recept
Oosters stoofvlees recept

Oosters stoofvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout en peper.
Verhit de boter en de olie en bak het vlees rondom lekker bruin.
Voeg de sjalotjes toe en bak ze 5 minuten mee.
Voeg ketjap,gember,komijn, en de bloem toe en bak het dan nog 3 minuten.
Verwarm de bouillon en giet deze over het vlees.
Voeg de azijn en de laurierblaadjes en met de kruidnagels erin gestoken toe.
Breng nu alles aan de kook blijf er even bij. Dan de vuurbron zo laag zetten dat men gedurende twee uur gaat stoven met het deksel op de pan.
Verwijder late de laurier en de kruidnagel.
Breng nu alles op smaak met wat zout en peper.
Men kan nog eventueel de saus wat inbinden met maizena.

Serveersuggesties

Lekker bij rijst of gekookte aardappelen met bloemkool of sperziebonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosters stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven