Oosters stoofvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper.
    Verhit de boter en de olie en bak het vlees rondom lekker bruin.
    Voeg de toe en bak ze 5 minuten mee.
    Voeg ,gember,, en de toe en bak het dan nog 3 minuten.
    Verwarm de bouillon en giet deze over het vlees.
    Voeg de azijn en de laurierblaadjes en met de erin gestoken toe.
    Breng nu alles aan de kook blijf er even bij.
  2. Dan de vuurbron zo laag zetten dat men gedurende twee uur gaat stoven met het deksel op de pan.
    Verwijder late de laurier en de kruidnagel.
    Breng nu alles op smaak met wat zout en peper.
    Men kan nog eventueel de saus wat inbinden met .
25
25
25

Variaties op Oosters stoofvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Oosters stoofvlees
VariatieAantalGang
Oosters stoofvlees2Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • arachide olie en vleesbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachide olie
  • vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en bloem
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • vloeibare boter en vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in vloeibare boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • vloeibare boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • arachide olie en vleesbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1185 kcal
59%2370 kcal
Vetten
51 g.
72%102 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
91 g.
35%182 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oosters stoofvlees