Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige runderstoofpot recept
Pittige runderstoofpot recept

Pittige runderstoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien in stukken, knoflook pellen en snipperen.
Pureer in staafmixer de ui, knoflook, sambal, mosterd en suiker tot een stevige massa.
Vlees in blokjes snijden en goed mengen met de pasta.
1 uur in de koelkast marineren met deksel erop.
Bak dan het gemarineerde vlees in een minuut of 10 bruin.
Schep het vlees uit de pan op een bord en roer door het achtergebleven bakvet, 2 deciliter water, ketjap en azijn en de rest van de kruiden.
Breng het mengsel aan de kook en schep het vlees terug.
Deksel er op en 2 uurtjes zachtjes stoven. zout op smaak toevoegen.
serveren met rijst of gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige runderstoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven