Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prei, snelle eenpansmaaltijd recept
Prei, snelle eenpansmaaltijd recept

Prei, snelle eenpansmaaltijd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak in een wok of hapjespan het gehakt in ca. 5 min. rul. Kruid het met cajunkruiden. Schep hete gehakt uit de pan en bak in het achtergebleven bakvet de aardappeltjes volgens gebruiksaanwijzing. Breng de aardappeltjes op smaak met peper en zout. Voeg de prei toe en bak het geheel al omscheppend ca 3 min. Voeg het gehakt toe en warm alles nog ca. 1 min door. Breng op smaak met tomatenketchup.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei, snelle eenpansmaaltijd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven