Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- 1 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Pel de en snijd ze in partjes.
- Pers de knoflook.
- Snijd de in ringen.
- Schil de en snijd ze in blokjes.
- Meng in een diep bord de met en wentel het vlees erdoor.
- Verhit 1,5 eetlepel in een braadpan.
- Bak het vlees rondom bruin en neem het uit de pan.
- Voeg de rest van de toe aan het achter gebleven bakvet en fruit de ui met knoflook en .
- Voeg al roerend het vlees toe met de mosterd, bouillon, , en .
- Breng het geheel aan de kook.
- Laat het gerecht afgedekt 1,5 uur op laag vuur sudderen.
- Voeg de aardappelblokjes toe en laat het 20 minuten afgedekt mee garen.
- Verwijder de pijpkaneel en breng het gerecht op smaak met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Runderstoofpotje met zoete aardappelen42u15m
-
Recept
Stoofpotje hamlappen met bier41u10m
-
Recept
Stoofpotje met kip onder een deksel van bladerdeeg41u
-
Recept
Stew met zoete aardappel (600 kcal)42u45m
-
Recept
Stoofpotje rundvlees en groente44u30m
-
Recept
Stoofpotje van ossenstaart met wortelpuree42u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- kruidenbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon en wijn
- boter en kruidenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 233 kcal | 11% | 932 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 16% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |