Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provencaals runderstoofpotje recept
Provencaals runderstoofpotje recept

Provencaals runderstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Olie en boter verhitten en bak het rundvlees aan. Voeg daarna knoflook toe en bak even mee. Schenk de wijn erbij en voeg de tomaten, zout peper en kruiden toe. Laat 6 1/2 uur stoven todat het vlees uit elkaar valt. Voeg dan paprika's en kappertjes toe en laat nog een half uur sudderen. Voor het serveren het vocht eventueel een beetje binden.

Serveersuggesties

Lekker met groene groenten mix (sperziebonen, erwtjes, peultjes, sugarsnaps, lente-ui) en rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit provencaals runderstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven