Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang a la Marcel recept
Rendang a la Marcel recept

Rendang a la Marcel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knoflook, uien en lomboks blenderen tot er een mooie rode massa is ontstaan en in olijfolie fruiten. Vlees in blokjes snijden en aanbraden op matig vuur. Rest van de ingrediŽnten er bij doen. Vuur laag en op een vlamverdeler verder laten sudderen (hoe langer hoe lekkerder, minstens een uur of twee). Na anderhalf uur in ieder geval de laos en het salamblad uit de pan halen om te voorkomen dat de smaak gaat overheersen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rendang a la marcel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven