Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofpotje recept
Runderstoofpotje recept

Runderstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe alle groente van schil etc. en snijd het in grove stukken. Kruid het vlees naar eigen smaak. Gebruik de dubbele hoeveelheid kruiden. Door het blussen met bier wordt het gerecht snel flauw. (ik zelf gebruik, peper, aromat en paprikapoeder pikant) Gebruik ook de provenciale kruiden. Wrijf de kruiden goed in en snijd het vlees in grote stukken. Smelt het pakje bakboter in een grote braadpan. Bak hierin de stukken vlees mooi bruin. Voeg dan de ui, champignons, knoflook en laurier toe. Bak dit zo een 10 minuten mee. Blus het geheel af met het flesje bier. Voeg nu de groenten behalve de haricots vert toe. Strooi het zakje stoofmix hier over heen en roer alles goed door. Vul nu de pan bij met koud water tot ongeveer 2 cm onder de rand. Breng dit geheel nu aan de kook en laat het een kleine 10 minuten door koken. Zet het vuur nu laag en laat het 2 uur doorsudderen. Schep het regelmatig door. Lekker met vers gemaakte aardappel puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven